Otroška vodna igrala

Veplasov program otroških igral smo razvili na podlagi dolgoletnega preučevanja otroške igre, zato naša dovršena igrala tudi najbolj ustvarjalnim otrokom omogočajo kreativno sproščanje presežka moči in telesne energije.

Igra vpliva na otrokovo telesno rast, na razvoj njegove inteligence, na pridobivanje izkušenj in znanja, zato je pomembno, da igra poteka na kakovostnih igralih, ki zagotavljajo varnost otrok in spodbujajo njihovo aktivnost. Veplasova igrala so izdelana iz vrhunskih kompozitnih materialov, otroške oči pa očarajo predvsem živahne barve in atraktiven design, ki zagotavlja resničen užitek v igri. Igralne dejavnosti na prostem so priljubljene predvsem med živahnejšimi otroki, saj krepijo mišice, izboljšujejo otrokovo ravnotežje, sposobnost načrtovanja ter usklajeno gibanje. Vodna igrala otroku omogočajo poseben polet in zadovoljstvo, hkrati pa pomagajo pri premagovanju strahu do vode in pridobivanju zaupanja do nje.

V Veplasu zaupamo otroški domišljiji in izvirnosti, zato smo vedno pripravljeni naša igrala prilagoditi posebnim željam. Sposobni smo izdelati tudi igrala po vaših načrtih in v kombinaciji z različnimi materiali. Vsa naša igrala so izdelana v skladu z vsemi varnostnimi standardi.

  
 KIT PIRAT 2  KIT PIRAT 1a  KIT 1a
 VODNO MESTO ATLANTISa  a 002a  .. 412a