Zunanje fitnes naprave

V našem podjetju smo se odločili, da poleg otroških igral ponudimo še nekaj, kar bo prispevalo k zdravju staršev otrok in starejše mladine. Izdelki, primerni za razgibavanje na prostem, se imenujejo zunanje fitnes naprave. Z njimi spodbudimo vse starostne generacije k bolj zdravemu načinu življenja. Zdravje je naše največje bogastvo in zanj moramo skrbeti ter ga vzdrževati.
Zunanje fitnes naprave so primerne za razgibavanje vseh starostnih skupin, od starejše mladine dalje.

Zunanje fitnes naprave so varne, vadba pa učinkovita in sproščujoča. Pri vadbi obremenimo telo do meja naših sposobnosti, saj nima uteži in telovadimo le s svojo težo. Nekatere zunanje fitnes naprave  so narejene za hkratno vadbo več oseb.

Zunanje fitnes naprave so kovinske, zaščitene proti rji in primerne za zunanje površine, tako ob sprehajalnih poteh, parkih kot tudi pri blokovskih naseljih, vojašnicah, pri tovarnah, trim stezah, ….
Na primer, če se vodstvo odloči za postavitev naprav na dvoriščih podjetij, dosežemo z nekaj minutno vadbo v času odmorov v službi večje zadovoljstvo zaposlenih, zdravje zaposlenih in s tem manj stresa, manj odsotnosti z dela zaradi bolniške odsotnosti.

V tretjem starostnem obdobju je gibanje še kako pomembno, zato so te zunanje fitnes naprave narejene tako, da jih lahko uporabljajo tudi starejše osebe. Z varno uporabo naprav dosežejo boljšo vzdržljivost srca, boljšo kondicijo, druženje, sprostitev in zdrav način življenja.

  zunanje-fitness-naprave2  
zunanje-fitness-naprave3  zunanje-fitness-naprave1  zunanje-fitness-naprave4
 Zunanje fitnes naprave